Pad Facebooka pokvario planove Čelzija

Čelzi je jučer, u srijedu, imao u planu predstaviti Frenka Lamparda (Frank Lampard) kao novoga menadžera. Međutim, omeo ih je veliki pad društvenih mreža, Facebooka i Instagrama.

Satima su jučer najpopularnije društvene mreže imale velikih problema diljem svijeta. Problemi su počeli u srijedu popodne po srednjoevropskom vremenu, a otklonjeni su tek tokom noći, tako da je londonski klub predstavljanje proslavljenog veznjaka ostavio za četvrtak.

Na Facebooku Plave prati oko 48 miliona ljudi, na Instagramu oko 17 pa su u londonskom klubu bili u strahu da će im velika vijest proći ispod radara budući da obje mreže neko vrijeme nisu mogle učitati niti fotografiju.

S dolaskom Lamparda, koji je u dresu Čelzija nastupao 13 sezona, dogodit će se zaokret u odnosu prema omladinskom pogonu, otkriva britanski “Telegraph”.

Prvo što će napraviti jest spojiti prvi tim i mlade igrače da zajedno ručaju, komuniciraju i treniraju. Navodno je od trenera omladinskih kategorija zatražio da satnicu treninga prilagode njemu kako bi mogao pratiti što se događa u akademiji.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje