Imala najmanje 6 plastičnih operacija?: Maraja Keri zahvate plaćala tuđim karticama

Američka pevačica Maraja Keri koristila je kreditne kartice svoje asistentkinje kako bi platila plastične operacije i sakrila da se njima podvrgla, ali i za druge troškove, piše „Dejli mejl“, pozivajući se na neimenovane izvore.Neimenovani izvor navodi da Maraja nikada nije željela da ljudi znaju za njene odlaske u kupovinu ili na operacije.

„Tako da je to ‘pokrivala’ karticom bivše asistentkinje Lijane Šanazarjan ili karticama bivšeg menadžera Stele Buločnikove“, prenosi Dejli mejl izjavu osobe, koja je želela da ostane anonimna.

U sudskim dokumentima, u koje je Dejli mejl imao uvid, navodi se da je Keri potrošila novac sa kreditnih kartica, koje su registrovane na ime njene asistentkinje, i da je pjevačica trebalo da nadoknadi troškove.

Šanazarjan, takođe tvrdi u sudskim dokumentima, da je Keri tražila od nje da nekada ide u nabavku umjesto nje i da joj je za to bila obećana nadoknada.

Iako je Maraja ranije negirala da se podvrgla nekoj operaciji, računi koje je Dejli mejl objavio, pokazuju da je prošla kroz najmanje šest kozmetičkih procedura.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje