Pjevačica proširila svoj privatni biznis: I žene i muškarci će odlijepiti kada čuju o čemu je riječ

Seksepilna pjevačica Rialda Karahasanović oduvijek se željela baviti modom i muzikom, a odnedavno je svoje želje ispunila.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, pjevačica je, poslije uspješne linije kupaćih kostima, kreirala i liniju seksi donjeg veša, za koju će sama biti zaštitno lice.

Osim toga, zgodna Rialda snimila je provokativnu reklamnu kampanju, koja će uskoro ugledati svjetlost dana.

– Rialda je prije dvije godine kreirala liniju kupaćih kostima, a tada se inspirirala dekadom osamdesetih, koje su akcent stavile na seksepil i ženstvenost. Ta linija je odlično prošla, a sada je riješila da obraduje sve žene, pa je kreirala i seksi donji veš. Osim toga, Rialda odlično izgleda i svakodnevno trenira te je prirodno rješenje bilo da upravo ona bude zaštitno lice linije koju je kreirala – kaže izvor i otkriva zbog čega se pjevačica odlučila na ovaj korak.

– Oduvijek je željela karijeru po uzoru na svjetske muzičke zvijezde, koje se, osim pjevanjem, s podjednakim uspjehom bave i drugim profesijama. Kada se njena linija kupaćih brzo rasprodala, shvatila je da uspjeh neće izostati ni ako bude kreirala liniju seksi donjeg veša. Skoro godinu trajao je kreativni proces, a Rialda je sve sama uradila. Sama je birala materijale i boje, a željela je napraviti seksi modele u kojima će se svaka žena osjećati poželjno i zavodljivo. Ona mnogo voli crveni donji veš te je za sve dame spremila dosta modela u toj boji – kaže na kraju izvor.

800x450 (1).jpg

800x450 (2).jpg

800x450 (4).jpg

800x450

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje