Htela je da pojede živu hobotnicu, a onda… (Video)

Vlogerka Seaside Girl Little Seven, koja se snima dok jede morsku hranu koju obožava, postala je glavna tema mnogih svjetskih portala.

Snimak u kojoj je napada hobotnica obišla je cijeli svijet. Seaside Girl Little Seven nedavno se žalila kako njeni video snimci nisu dobili dovoljno priznanja pa je odlučila otići korak dalje.

Zbog želje za slavom pokušala je pojesti živu hobotnicu, no to joj nije pošlo za rukom. Hobotnica se, naravno, pokušala odbraniti od njenog “napada” te joj se zalijepila za lice i povrijedila je. Seaside Girl Little Seven cijeli je napad snimila te podijelila na društvenim mrežama, a video je dobio velik odjek.

Iako se na početku videa čini kako se Seaside Girl Little Seven smije i dobro zabavlja, ubrzo svakom postane jasno da djevojka pati. Nakon što je prestrašena skinula hobotnicu s lica, shvatila je da joj lice krvari. Komentari gledaoca nijesu bili najljepši. Većina njih složila se da je dobila što je tražila i niko se nije sažalio nad njom. Šta vi mislite o svemu tome?

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje