Rita Ora se vratila u rodno Kosovo i kupila vilu od 1,5 miliona funti (FOTO)

Rita Ora rodila se u Prištini, ali se sa roditeljima preselila u Veliku Britaniju, gde je postigla ogroman uspeh. Pevačica se vratila u rodno Kosovo kako bi kupila vrednu nekretninu za svoje roditelje, i u tu svrhu dala 1,5 miliona funti.

Kako je pevačica u više navrata isticala da su upravo roditelji Besnik i Vera zaslužni za njen uspeh, ona je želela da im se nekako oduži, a majka je fotografiju ponosno podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

– Rita im je večno zahvalna jer su joj dali šansu za bolji život… Pobegli su s rodnog Kosova za vreme političkog ustanka i ćerka sad kad je na vrhuncu slave želi da im se oduži na najbolji mogući način – rekao je izvor blizak porodici pevačice.

– Dom je tamo gde je srce. Iako živimo u Londonu, suprugu, meni i deci neizmerno je važno da možemo da posetimo naš rodni grad, Prištinu – napisala je Vera na Instagramu.

Pevačica je svojevremeno izjavila kako je sa sestrom i bratom, kad je njena porodica tek došla u Veliku Britaniju, delila skučenu sobicu, a roditelji su joj jedva spajali kraj s krajem.

View this post on Instagram

Love x

A post shared by Vera Ora (@veraora) on

Otac Besnik nakon višegodišnje štednje uspeo je da kupi pab, u kojem je Rita imala prve javne nastupe, a majka Vera danju je studirala medicinu, dok je uveče konobarisala.

Kad je pevačici bilo 15 godina, njenoj mami dijagnostikovali su rak dojke – Rita je tad prekinula školovanje kako bi bila uz nju.

– Njena borbenost i hrabrost moja su najveća inspiracija. Blagoslovena sam što je imam – izjavila je svojevremeno slavna pevačica.

Izvor: Daily Mail

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje