Obroci u srebrnim tanjirima, šampanjac i jasrog: U ovoj bolnici se porodila Meghan Markle

(FILES) In this file photo taken on October 03, 2018 Meghan, Duchess of Sussex greets wellwishers on arrival in Chichester, West Sussex, southern England, on October 3, 2018 for an engagement at Edes House. - Meghan, the Duchess of Sussex, has given birth to a boy, her "over the moon" husband Prince Harry revealed to the world on May 6, 2019 in a low-key announcement intended to protect their privacy. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / various sources / AFP)

Iako se jučer šuškalo da se Meghan Markle porodila u kući, britanski mediji su danas prenijeli da je vojvotkinja sina ipak rodila u bolnici Portland u Londonu.

Naime, riječ je o bolnici koja novopečenim majkama 24 sata tokom dana pruža usluge hotela s pet zvjezdica, a cijena “boljih” apartmana u bolnici je 1800 funti za dan. Navodno u bolnici postoji i VIP odjel koji je namijenjen za “važnije” pacijente, a noć u njemu košta dvije hiljade funti. No, to nije sve.

Naime, britanski mediji pišu da porođaj u ovoj bolnici košta između 15 i 20 hiljada funti, te to da su neke žene za porođaj izdvojile čak 500 hiljada funti. Nakon porođaja novopečene majke mogu uživati u pravom “slavljeničkom” obroku koji, između ostalog, uključuje jastoga koji se služi na srebrenim tanjirima, te šampanjac, a bolnica ima i vrtić u kojem mame mogu ostaviti djecu kako bi mirno spavale i odmarale. Također, majke prije porođaja mogu birati između nekoliko brendova luksuznih krevetića, a neki od njih koštaju i do 14 hiljada funti. Kada napuštaju bolnicu mame dobiju i paket s luksuznim igračkama.

Prije Meghan u ovoj je bolnici boravila i Victoria Beckham.

Pogledajte kako bolnica izgleda.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje