Evo kako deda Toni izgleda na modnoj pisti

Modni tigar Toni predstavljao je “Varteks” na nedavno održanom zagrebačkom Sajmu vjenčanja.

U sklopu Sajma održana je gala donatorska modna revija na kojoj su predstavljena najnovija modna rješenja, a varaždinsku kompaniju “Varteks” predstavljao je penzioner i bivši maneken Taljat Selmani, široj javnosti poznat i kao Toni.

Talat Selmani (82) nedavno se proslavio izjavom o gripi, a potom je dobio ponudu iz “Varteksa”.

Toni je u mladosti radio kao maneken i odrađivao snimanja za “Varteks”, a skoro su mu iz te kompanije ponudili da ponovo reklamira njihova odijela.

– Mislimo da je fantastičan lik, a budući da imamo zaista savremene, atraktivne krojeve koji na svakome stoje dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio odličan primjer kako naša odijela mogu odlično stajati i ljudima starije životne dobi. Toni ima fantastičnu energiju – rekao je za Index predsjednik “Varteksa” Nenad Bakić.

Toni nije mogao sakriti svoje oduševljenje.

94z27zg2g2.jpg

– Ja ću raditi kako god njima odgovara. I prije sam radio za “Varteks”, ta je kompanija uvijek bila na glasu, ona ne smije propasti i ja ću pomoći kako god budem mogao. Radit ću i dan i noć ako treba – u jednom dahu je ispričao simpatični penzioner.

Podsjećamo, Toni je postao najpoznatija osoba posljednjih dana u Hrvatskoj nakon što su ga novinari uhvatili u šetnji Cvjetnim trgom i pitali ga za mišljenje o gripi.

– Ne postoji gripa, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vježbaj, p*zd* ti m*terin* – poručio je tada vitalni penzioner.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje