SRBIN LJUBI ALBANSKU ZASTAVU: Oni su Božiji narod (VIDEO)

Miroljub Petrović je danas uzburko srpske medije i javnost, nakon što je objavio snimak kako ljubi albansku zastavu.

Pošto se nedavno našao u središtu skandala nakon smrti Slavča Petrova, koji je bolovao od raka a “lečio” se kod Petrovića, sada je udario na nacionalna osećanja Srba.

U obraćanju Dritanu Abazoviću, predsedniku Građanskog pokreta URA u Crnoj Gori, koji je Gjergja Kastriota Skenderbega nazvao “pomiriteljem na ovim prostorima”, Petrović je izneo svoje viđenje odnosa dva zavađena naroda.

“Gjergj Kastriot je bio veliki čovek. Oni koji znaju istoriju znaju da je bio i Albanac i Srbin, isto kao što sam i ja i Albanac i Srbin. Ja se javno hvalim time što sam Albanac, ali ne negiram ni svoje srpsko poreklo”, rekao je Petrović u novom videu, u kome se iza njega u krupnom planu vidi zastava Albanije.

“Albani su Ilirsko pleme, a Iliri su dobili ime po čuvenom Iliriju, sinu jednog od 12. sinova Izrailjevih. Samo ime Ilirije, po kome su Iliri dobili ime, znači Božiji Lavovi. Dakle, na prostorima Balkana žive potomci izabranog božijeg naroda”, objašnjava Petrović.

“Nažalost to nas ne uče u školi, uče nas da smo nastali od majmuna. Kada bismo znali istoriju, znali bismo da termin Srbin i Albanac znači isto, jer Iliri su semitsko ili srpsko pleme. U Indiji su Semite zvali Sarmima, ili Sarbima, dakle Srbi i Albanci su sinonimi… Dakle, Srbi i Albanci su braća i to je znao odlično Gjergj Kastriot Skenderbeg”, zaključuje kontroverzni nadilekar.

Snimak možete pogledati ispod:

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje