Victoria Beckham odgovorila na glasine o svom i Davidovom razvodu

Victoria je u nedavnom intervjuu za The Guardian’s Weekend magazine otkrila da već godinama sluša o njihovom navodnom razvodu

Victoria i David Beckham ove će godine proslaviti 20. godišnjicu braka. A kako to obično u svijetu slavnih ide, glasine o razvodu pojave se i puno prije. Victoria je u nedavnom intervjuu za The Guardian’s Weekend magazine otkrila da već godinama sluša o njihovom navodnom razvodu.

“Poprilično me frustriraju glasine o razvodu, posebice ove koje čujem u posljednje vrijeme. Ne mogu sama ni odgovarati na njih pa ih uvijek prepustim svome PR timu”, rekla je Victoria i naglasila da su David i ona u sretnom braku kojem razvod nije ni na vidiku.

“Istina je, vodim poprilično užurban život vodeći vlastiti dizajnerski brend. Više ne kuham jer svaki dan dođem kući kasno, no David je odličan kuhar i voli to raditi pa nemamo problema s tim.”, istaknula je dizajnerica.

Dodala je kako obično uspješno ignorira sve glasine o svojoj obitelji i privatnom životu općenito, no i to da je ponekad znaju ozbiljno živcirati. No ono što je sigurno i potvrđeno jest činjenica da Beckhamovi i dalje ostaju jedna od najpopularnijih i najdugovječnijih slavnih obitelji.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje