Prvo oglašavanje Vranješa poslije skandala s Karleušom: Gestikulirao pucanje uz pjesmu

Ognjen Vranješ se povukao u ilegalu poslije seks-afere s Jelenom Karleušom, poslije koje su procurile gole fotografije na kojima su navodno fudbaler i pjevačica u eksplicitnim pozama.

Fudbaler Anderlehta se povukao u ilegalu poslije oglašavanja Karleuše, koja je uputila niz uvreda na njegov račun, prijetnje, ali i objavila navodno njegovu golu fotografiju, kao i dijelove prepiske.

Vranješ nije bio dostupan ni ljudima u svom klubu, a u utorak je stigla informacija da mu je zdravstveno stanje narušeno, kao i da mu je sudbina u klubu pod znakom pitanja.

Danas je ipak stiglo drugačije saopćenje Anderlehta, a Vranješ se poslije šutnje koja je trajala skoro dva dana, konačno oglasio.

On je na svom Instagram profilu objavio story gdje se vidi kako u automobilu sluša muziku, a također i djeluje kao da gestikulira pucanje.

Djeluje kao da ga skandal nije pretjerano potresao, iako ovo sigurno nije prijatno njegovoj supruzi, kao i kćerki, kojima je nedavno pisao nevjerovatne poruke, i to u jeku afere s Karleušom.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje