50 JOJ JE GODINA TEK: Ona je jedna od najljepših manekenki svih vremena, a danas izgleda ovako…

Zlatna generacija supermodela iznjedrila je legendarna imena modne scene toliko jaka da ih ni ne treba povezati s prezimenom kako biste znali o kome je riječ. Linda, Naomi, Cindy, Christy – ove dame opčinile su svijet mode, a jedna od njih danas slavi 50. rođendan.

Riječ je o predivnoj Amerikanki Christy Turlington, koja se tijekom karijere pojavila na više od 500 naslovnica. Najbolji model svih vremena! Mogli biste sve modele ovog svijeta iskombinirati u jednoj osobi, a ona joj se i dalje ne bi mogla približiti. Žao mi je, cure. San mi je opet raditi s njom prije nego što odem u mirovinu, ali šanse da se to ostvari ravne su dobitku na lutriji, kazao je slavni casting direktor James Scully.

61617284-christy-turlington

Christy se odavno povukla s pista kako bi se posvetila školovanju i obitelji, ali povremeno snimi pokoju kampanju: Iako realno nikada nisam u potpunosti napustila modeling, u svojim mislima kao da jesam zato što sam se vratila školovanju i krenula dalje sa svojim životom. Sjećam se da su me jednom poznanici vidjeli s ruksakom i komentirali: ‘Ah, jadna.’ Jadna? Budale, ja se obrazujem. Napokon sam prestala pušiti i udebljala se malo. Bila sam u Parizu na Tjednu mode i sjećam se trenutka u kojem sam pomislila: ‘Radim nešto zdravo za sebe i oni me zbog toga osuđuju. Ne želim se više tome izlagati.’

61617285-christy-turlington

Ljepotica se 2003. godine udala za glumca i redatelja Edwarda Burnsa, s kojim ima dvoje djece, te se posvetila humanitarnom radu.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje