Amal Clooney nekada sasvim obična studentica sada borac za ljudska prava

Amal je uspjelo što ni jednoj njenoj prethodnici nije, odvela je pred oltar najpoželjnijeg holivudskog neženju, Georgea Clooneyja. Iako je i prije braka sa slavnim glumcem bila aktivistica te se borila za ljudska prava, smatra se, a i ona je toga svjesna, da je dobila veći angažman zahvaljujući braku s Georgeom. Prije nego što je postala supruga i majka, Amal je voljela dobre provode i stalne izlaske.

Zbog braka sa slavnim glumcem, morala se odreći nekih stvari i prilagoditi svoja pojavljivanja u javnosti. Ako je suditi po mnogobrojnim fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama, kod nje nikada nije postojao loš dan. Uvijek je bila u dobrom raspoloženju i nasmijana, pa se smatra da je svojim osmijehom zavela Georgea Clooneyja. Na fotografijama se može vidjeti u društvu nepoznatih muškaraca, s kojima pozira bez imalo šminke. Upravo na njima je vidljivo da je Amal prirodna ljepotica sa zaraznim osmijehom.

Danas je proglašena jednom od najljepših žena, a i uspješna je majka, supruga, pravnica i aktivistica za ljudska prava. Ona i George ponosni su roditelji blizanaca Alexandera i Elle.

View this post on Instagram

#AmalClooney #amal #AmalAlamuddin #amalOfficial

A post shared by Amal Clooney (@amal__clooney) on

View this post on Instagram

#AmalClooney #amal #AmalAlamuddin #amalOfficial

A post shared by Amal Clooney (@amal__clooney) on

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje