Zorica je čistačica za koju mnogi misle da je prostitutka

Nove epizode hit serije„Lud, zbunjen, normalan“ ovih dana uveliko se snimaju u studiju u sarajevskom naselju Hrasnica.

Veliko zanimanje

Nesumnjivo je da je popularni dvojac, scenarista Feđa Isović i reditelj Elmir Jukić, za publiku ispred malih ekrana i ovog puta priredio zanimljiv sadržaj. Osim udarne vijesti da u novoj sezoni neće biti Senada Bašić, koji je tumačio lik Faruka Fazlinovića, publiku raduje to da je, iako u osmoj deceniji, Mustafa Nadarević, koji glumi Izeta Fazlinovića, sposoban za snimanje novih anegdota popularne TV porodice.

Svoj boravak u Sarajevu Nadarević je iskoristio da posjeti i 3. izadnje Festivala „Dani Jurislava Korenića“, koji se prethodnih nekoliko dana održavao u Kamernom teatru 55.

Tokom izvođenja posljednje predstave takmičarskog programa „Malo blago“ Nadarević je došao u društvu mlađeg kolege Moamera Kasumovića. Pojava sjajnog glumca izazvala je najviše pažnje i zanimanje publike, ali i kolega.

Kako je u razgovoru s prijateljima kazao, iako godine čine svoje, našao je snagu da dođe na set i nastavi snimati.

Ukazano povjerenje

U novim epizodama LZN-a, osim starih likova, bit će i osvježenja. Među njima su u prvom redu mladi Tarik Džinić i Anja Drljević. Zanimljivo da upravo Džinić u seriji „Konak kod Hilmije“ glumi mladog Izeta Fazlinovića.

Mladom glumcu s Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu pripala je uloga Izetovog unuka Džebre Fazlinovića, a Drljević će tumačiti čistačicu Zoricu za koju mnogi misle da je prostitutka.

Da su sretni zbog ukazanog povjerenja potvrđuju i fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Šefika i Čombe imaju još šta da kažu

U novim epizodama „Lud, zbunjen, normalan“ publika ispred malih ekrana imat će priliku vidjeti i neke stare likove koji se nakon višegodišnje pauze vraćaju. Jasna Žalica ponovo će igrati Šefiku, dok je Miraj Grbić iz Amerike došao kako bi snimio nove scene u liku Čombeta.

Fotografiju s Grbićem Kasumović je objavio prije nekoliko dana na svom Instagram profilu, a, sudeći prema njihovom izrazu lica, na snimanju vlada više nego opuštena i zanimljiva atmosfera.

Izvor: Avaz.ba

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje