Utakmica protiv Hrvatske je ključna za obje reprezentacije

Selektor španske nogometne reprezentacije Luis Enrique i kapiten Sergio Ramos najavili su današnju utakmicu s Hrvatskom u Ligi nacija pred rasprodanim zagrebačkim stadionom Maksimir.

Španski selektor Luis Enrique izjavio je kako je utakmica protiv Hrvatske komplikovana i na određeni način pitanje ponosa te sasvim drugačija od prethodne utakmice koja je odigrana u Španiji, a u kojoj su domaćini hrvatsku reprezentaciju porazili sa 6 – 0.

“Svakako je riječ o odlučujućoj i ključnoj utakmici i za nas i za Hrvatsku. Naravno da i jednima i drugima ostaje nada za kvalifikacije, ali prijašnji rezultat ništa ne može promijeniti, vidjet ćemo kako će danas biti”, kazao je Enrique.

“Prošla utakmica Hrvatske i Engleske odigrana je pred praznim stadionom. Očekujemo da je ovo bolja situacija za sve, za igrače je sigurno puno ugodnije igrati pred navijačima”, poručio je španski selektor.

Kazao je kako ne želi najavljivati i time otkrivati taktiku kojom će sutra zaigrati protiv domaćina Hrvatske.

“Mi se nadamo da će sutra za nas završiti ovo natjecanje“, zaključio je Enrique.

Kapiten Španije Sergio Ramos poručio je kako mlade igrače treba pustiti da uživaju na terenu, a da su stariji igrači tu da preuzmu njihove pogreške i igraju s njima.

“Mislim da je ovo vrlo dobar sastav, verzija u kojoj ćemo dati i odigrati najbolje što možemo”, poručio je Ramos.

“Ispada da se ljudi samo sjećaju golova, to je dobar znak kao i da sam ih ja zabio puno, što znači da naš rad daje plod i vrijeme će pokazati da to nije nikakva slučajnost”, zaključio je kapiten Španije.

Hrvatska i Španija danas u večernjim satima igraju utakmicu Lige nacija na Maksimiru pred rasprodanim stadionom.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje