Ruski Lamborghini Huracan prekriven Swarovski kristalima

Prije nekoliko godina, dvadesetjednogodišnja Ruskinja, Darija Radionova, postala je preko noći prava internet senzacija.

Ona se proslavila jer je svoj Mercedes-Benz CLS 350 prekrila sa milion Swarovski kristala. U jednom momentu, ona ga je prodala preko sajta eBay po cijeni od oko 210.000 dolara, ali je ipak postala slavni Instagram model, prenosi luxlife.

Darija je ponovo u centru pažnje, jer je ovoga puta kupila jarko crveni Lamborghini koji je takođe optočila Swarovski kristalima u cjelosti. I dok Lamborghini Ad Personam program nudi širok asortiman opcija za prilagođavanje, Ruskinja je angažovala britanske specijaliste za Swarovski kristale, Vincere, kako bi prekrili njen Lamborghini Huracan sa otprilike 1.3 miliona Swarovski kristala.

Vincere kompanija okačila je video na YouTube, koji nam je otkrio čitav proces nanošenja svakog kristala pojedinačno i ručno. Superautomobil sa V10 motorom bio je rani poklon za praznike, a Radionova je podijelila fotografije svog automobila na Instagramu.

Nismo sigurni koliko je koštalo ovo prilagođavanje, ali ako tome dodamo cijenu Lambroghini Huracan modela, vjerujemo da nije bila baš sitnica.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje