Justin Bieber ima novu tetovažu i to na licu

Justin Bieber istetovirao je svoje lice kako bi obilježio navodni brak s manekenkom Hailey Baldwin.

Tabloidi javljaju da su Bieber i njegova 21-godišnja partnerka izrekli sudbosnosna “da” u prošlim sedmicama – u septembru su snimljeni u općinskom uredu u New Yorku, a njen stric, Alec Baldwin, izjavio je da su samo otišli i vjenčali se. Hailey tvrdi da još nisu vjenčani, i da su u općinskom uredu samo otišli po papire za vjenčanje.

I dok fanovi još uvijek odmotavaju klupko “je li se vjenčao ili nije”, sada imaju novu misteriju u krilu, a zove se – tetovaža na licu Justina Biebera.

Tattoo umjetnik, koji “crta” po tijelima slavnih ličnosti, Keith McCurdy tvrdi da su se kod njega tetovirali i Biebs i njegova gospođa.

– Svako je istetovirao jednu tetovažu. Justinova se nalazi na licu, a, s obzirom na to da još nisam vidio fotke te tetovaže – znači da uspijeva u namjeri da se drži podalje od javnosti. Tetovaža je mala i diskretna. Nije tradicionalna tetovaža koju stavljaju parovi, ali neću suviše da otkrivam – kazao je majstor tinte.

Naravno, tetovaža na licu teško se može skriti, pa su mediji sigurni da je na ovoj fotki prvi “signal” nove tetovaže Justina Biebera:

gettyimages-1008060660

– Ček malo? Šta? Gdje? Ima li tetovažu svog lica na svom licu – pitate se sad vi.

gettyimages-1008060660 (1)

Da, ta mrlja koju gledate je navodno nova tetovaža Justina Biebera.

Naravno, na društvenim mrežama i dalje se vaga jesu li ovo nepočupane obrve popularnog pjevača ili je pao, pa dobio nekoliko “konaca” ili, zaista, tetovaža.

Podjeli

Ostavi odgovor

Please enter your comment!
Molimo vas upišite vaše ime ovdje