Pamtimo je kao ŽADE iz popularne serije, a evo kako danas izgleda PRELIJEPA BRAZILSKA GLUMICA (Foto)

Đovana Antoneli proslavila se ulogom u seriji “Klon”, a publika širom svijeta zapamtila ju je kaoŽade i tako je mnogi i danas zovu.

Iako je karijeru počela davne 1991. kada je imala svega 15 godina, publika ju je zdušno prihvatila tek kada je krenulo emitovanje “O Clone” 2001. Nakon toga okrenula se mini serijama i filmovima i dokazala da njen uspJeh nije bio slučajan, već su se sjajne uloge nizale jedna za drugom, među kojima se posebno izdvaja ona u “Em Familia”, gdJe je tumačila lik lezbejke.

Ova brazilska glumica sada ima 42 godine, a možemo slobodno reći da izgleda jednako dobro, ako ne i bolje nego onda kada smo je gledali u telenoveli koju su svi obožavali.

Dok je snimala seriju “Klon” bila je u braku sa biznismenom Rikardom Medinom, za kog se udala 2000. godine, ali su se već 2002. razveli, jer se Đovana na setu zaljubila u svog partnera iz telenovele, Murilja Benisija, za kog se nakon toga i udala.

Dobili su sina Pjetra u maju 2005. godine, da bi se već u novembru iste godine razveli, a ubrzo je otkriveno da je Antonelijeva u vezi sa američkim biznismenom Robertom Lokasijom. Njih dvoje su se ubrzo vjerili, ali su se razišli četiri mjeseca kasnije.

Još nekoliko promašaja desilo joj se na ljubavnom planu, prije nego što je upoznala režisera Leonarda Nogueiru, sa kojim je u oktobru 2010. godine dobila bliznakinje Antoniju i Sofiju i još uvijek su srećni i zaljubljeni.