Priština: Nije položio ženu na testu, pa dobio batine od njenog muža

Profesor na medicinskom fakultetu u Prištini, Milaim Sejdini je fizički napadnut od strane lica kojeg je identifikovala policija. Slučaj se dogodio 5. jula ove godine, kada je osumnjičeni F. Dobra fizički napao profesora Sejdina, pošto je profesor odbio kolokvijum njegove supruge.

Indeksonline je razgovarao sa profesorom, koji je potvrdio slučaj ali nije htio da opširnije govori o tom slučaju, pošto već je pod istragom.

“Ne želim da govorim o tom slučaju, pošto sam već prijavo policiji i istražitelji se već počeli istragu”, rekao je Sejdini.

On je rekao da je studentica (supruga osumnjičenog) ušla na kolokvijum, međutim nije pokazala dovoljno rezultata i odbio joj kolokvijum. Zatim je kasnije njen suprug, prema riječima profesora, kao znak osvijete fizički napao profesora.

Slučaj je odmah prijavljen u policijskoj stanici u Prištini, a istražitelji su odradili posao i saslušali žrtvu i osumnjičenog.

Flora Ahmeti, portparolka regionalne policije u Prištini je rekla za Indeksonline da je slučaj prijavljen 5. jula i prema državnom tužiocu, slučaj je ocijenjen kao “napad”.

“Slučaj je odlukom državnog tužioca ocijenjen kao “napad”. Osumnjičeno lice je saslušano u policiji i odlukom tužioca pušteno je redovnom procedurom”, javila je Ahmeti.