Petorica rezervista radi Griezmanna lete iz Barce: Žele što prije prikupiti 100 miliona

U Barceloni se ovo ljeto očekuju velike promjene s ciljem povratka u sam europski vrh. Razlog neuspjeha u Europi, smatraju Katalonci, jest prevelik roster, odnosno suivše nepotrebnih igrača, nominalno rezervista, koji su se zadnjih nekoliko godina nakotili u svlačionici.

Takvi većinom dane provode između trening centra i klupe Blaugrane, a u rijetkim trenucima kad igraju, gotovo poslovično utakmice završavaju kao najlošiji igrači. Stoga, odlučili su malo smanjiti popis igrača, a povećati broj kvalitetnih igrača na koje u bilo kojem trenutku mogu računati.

Velika želja Valverdea i društva dogodine jest Antoine Griezmann, ali Atleticov Francuz ima kraj sebe izvješenu cijenu od 100 milijuna eura. Barca nakon Coutinha i Dembelea više nema novca u blagajni pa će se morati riješiti nekoliko “pokretnina” u momčadi rezervista.

Petorica igrača dobili su obavijest kako bi im bilo bolje za karijere da si pronađu nove klubove ili da ostanu u onima u kojima su trenutačno na posudbi. Tako će Inter i Watford vjerojatno aktivirati ugovorne klauzule i otkupiti Rafinhu i Gerarda Deulofeua, Brazilca planiraju utopiti za 30 milijuna eura, a Katalonca za 20.

Identičan iznos traže i za Aleixa Vidala, a za Andrea Gomesa pet milijuna više. Najjeftiniji igrač na popisu jest Lucas Digne koji će dobiti slobodne papire čim netko uplati 15 milijuna eura na Barcin račun.

Za njih petoricu trebali bi izvući oko 100 milijuna eura, a sav taj novac samo će prebaciti na račun Atletico Madridu i svoju ionako zvijezdama pretrpanu slvačionicu obogatiti za još jednu…